Alain Ducasse ve Albert Adrià yeni restoranlarını San Sebastian Gastronomika’da tanıtacak

Alain Ducasse, “uluslararası gastronomi sahnesinde simgelediği her şey için” kongrenin Saygı Ödülü’nü alacak. Şef, aynı zamanda Kursaal’da sahne alacak olan Albert Adrià ile Paris’te açmayı planladığı yeni restoranın detaylarını San Sebastián’daki konuşmasında verecek.

San Sebastian Gastronomika Euskadi Basque Country’deki yönetimin, etkinliğin büyük saygı ödülü için oybirliğiyle şef Alain Ducasse’yi seçti. Ducasse, Albert Adrià ile birlikte birkaç aylığına Paris’in en seçkin restoranı haline geleceği konuşulan restoranın bazı ayrıntılarını vermek için sahneye çıktıktan sonra, açılış töreni sırasında ödülü alacak.

Projenin detayları, Ducasse Saygı Ödülü’nü almadan önce San Sebastian Gastronomika Euskadi Bask Ülkesi’nde açıklanacak “Sadece dünyada en fazla Michelin yıldızına sahip adam için değil, uluslararası gastronomi sahnesinde simgelediği ve simgelediği her şey için: Akdeniz’in konumu, geleneğe dayalı ama her zaman ileriye dönük doğallık ve yaratıcılık yani kısacası sonraki nesillere ilham veren ve ilham vermeye devam eden bir stil”

Açılış töreni ve Saygı Ödülü, dünyanın en eski gastronomi kongresinin 2021’de, 14-17 Kasım tarihleri arasında başladığının sinyalini verecek.

Gastronomika 21, Fransız ve İspanyol şeflerin yanı sıra, aralarında iki büyük Güney Amerikalı şefin de bulunduğu diğer ülkelerden klasik temsilcilere sahip olacak. Brezilya mutfağının önde gelen tarihi isimlerinden biri olan DOM’’dan (São Paulo) Alex Atala ve Central (Lima, Peru) şefi Virgilio Martínez, yakın zamanda The 50 Best Restaurants tarafından dünyanın en iyi dördüncü restoranı ilan edildi.

Gastronomika’21 bir kez daha yerinde bir etkinlik olacak ve katılımcılar artık kongre web sitesinden bilet satın alabilecekler. Sağlık yetkilileri tarafından bildirilen kriterlere uygun olarak, etkinlik ana oditoryum, çeşitli odalar ve ayrıca fuar alanında gerçekleştirilecek.

Sosyal Medya'da Paylaşın