İstanbul’un yeni catering markası Eventable Banquet yeni bir lezzet deneyimini müjdeliyor

Sunset Cruise davet teknesi sahibi Sezen Akyazı, yeni Catering markası Eventable Banquet’i görkemli bir davetle İstanbul Boğazı’nda tanıttı. Ayrıcalıklı servis, lezzetli yemekler, İstanbul Ortaköy’ün kalbinde yükselen Eventable Banquet, etkinlik sektöründe yeni bir lezzet deneyimini müjdeliyor.

Sunset Cruise Davet Teknesi yaklaşık 25 yıldır deniz turizmi sektöründe ve yeme & içme alanında faaliyet gösteriyor. Geçmişten bugüne dek yerli yabancı on binlerce misafirini Sunset Cruise teknesinde ağırlama fırsatı bulan Sezen Akyazı, pandeminin dayattığı “yeni normal”e uyumlu bir iş modeli geliştirdi. Akyazı, 25 yıllık etkinlik sektörü tecrübesini bu seferde mutfağa taşıdı.

Turizm Günlüğü’nde yer alan habere göre; Sezen Akyazı, yeni Catering markası Eventable Banquet’i görkemli bir davetle Sunset Cruise Teknesi’nde tanıttı. Türkiye’nin En Usta Mentörü Murat Çark’ın sunumu eşliğinde başlayan davete başta TÜRSAB yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İstanbul Rehberler Odası (İRO) Başkanı Sedat Bornovalı, I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt ve çok sayıda sektör paydaşı katıldı.

“Her işi profesyoneline teslim ettik”

Eventable Banquet markası altında butik, seçkin davetler vermeyi planladıklarını belirten Akyazı, “Hizmetlerimiz sadece yemek servisiyle kısıtlamayacağız, ekipman & dekorasyon hizmeti, süsleme, müzik ve ses sistemi gibi bir davetin tüm bileşenlerini sağladığımız her yönüyle tamamlanmış anahtar teslim davetler gerçekleştireceğiz. Tüm bunları yaparken dinamik ve tecrübeli bir ekiple birlikte çalışıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her işi profesyoneline teslim ettik ve bu yaklaşım bize hedeflediğimiz kaliteyi sunma fırsatını verecek” dedi.

Sosyal Medya'da Paylaşın