Gordon Ramsay, Liverpool One’da Bread Street Kitchen’ı açacak

Gordon Ramsey’in son olarak Liverpool One’da Bread Street Kitchen isimli bir mekan açacağını duyuruldu. Restoran, Paradise Caddesi’ndeki 7a/b ünitesi ve 105 numaralı ünitede 6.000 metrekarelik bir alanı kaplayacak. Ek açık havada yemek yeme ve geniş bir bar alanı ile iki katında 195’e kadar iç kaplamaya ev sahipliği yapacak.

Menü, sığır eti Wellington, tereyağlı tavuk köri ve Hells Kitchen burger dahil olmak üzere klasik Bread Street Kitchen yemeklerini içerecek. Gordon Ramsay Restaurants’ın CEO’su Andy Wenlock şunları söyledi: “Liverpool’da Bread Street Kitchen & Bar’ı genişletmek çok heyecan verici. Liverpool’u İngiltere’nin dört bir yanından insanları çeken heyecan verici ve popüler bir şehir olduğu için seçtik. Bread Street Kitchen & Bar’ın sahip olduğu tüm menü lezzetleri, Liverpool halkına ve şehre gelen ziyaretçilere hizmet etmek için.”

Grosvenor İngiltere ve İrlanda varlık yönetimi müdürü Alison Clegg ekledi: “Bread Street Kitchen & Bar’ın Liverpool One’daki F&B teklifimize katılmasından çok memnunuz. Gordon Ramsay son derece popüler ve uluslararası üne sahip bir şef ve biz Liverpool One, yiyecek ve içecek ürünlerini büyütmeye devam ediyoruz ve böylesine tanınmış bir restoran markasının imzalanması, sadece perakende değil kaliteli yemek için bir destinasyon olarak konumunu daha da güçlendiriyor.”

Sosyal Medya'da Paylaşın