Gulfood 2021: Dünyanın en büyük gıda fuarı Dubai World Trade Centre’da başladı

Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı Gulfood, Dubai World Trade Centre’da başladı. Bugün itibariyle başlayan ve 85 ülkeden 2 bin 500 katılımcının yer aldığı fuar, 25 Şubat tarihine kadar devam edecek. Dünyanın dört bir yanından gelen gıda ve içecek profesyonelleri beş gün boyunca Dubai’de ağırlanacak.

Teknolojinin gıda endüstrisini nasıl değiştirdiği ve pandemi sırasında zorlukların nasıl üstesinden gelineceği konusunda gıda atölyeleri ve tartışmaların da yapılacağı etkinliğin dünyanın dört bir yanından binlerce alıcıyı çekmesi bekleniyor. Aralarında Michelin Yıldızlı aşçılık ustaları da dahil olmak üzere 60’tan fazla şef, tanınmış iş liderleri, hükümet başkanları ve gıda yenilikçileri dahil 110 konuşmacı ve BAE’deki en iyi mutfak uzmanları yer alacak.

BAE, Gulfood 2021 için en sıkı sağlık protokollerine uyulmasını sağladı ve buna göre, etkinlik, güvenlik ve hijyen protokolleri altında gerçekleştirilecek. Tüm delegelerin sağlığı düşünülerek, sosyal mesafe uygulaması ve maske takmak da zorunlu hale getirildi.

Sosyal Medya'da Paylaşın