Regnum Grubu’nun Asya Restoranı Kushimoto, Lara’da Kapıların Açıyor

Regnum deneyiminin öne çıkan gastronomi duraklarından biri olan Kushimoto, 19 Haziran Cuma günü Lara’da misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

Kushimoto, Asya mutfağının klasikleşmiş tatlarını modern dokunuşlarla yeniden yorumlarken, Türk mutfağından aldığı ilhamı Japon estetiğiyle harmanlayarak eşsiz bir gastronomi serüveni sunuyor. Şef imzalı seçkin lezzetlerin başrolde olduğu menüde, izleyenleri büyüleyen Teppanyaki deneyimi ise misafirler için öğle ve akşam yemeklerini ayrıcalıklı bir ritüele dönüştürüyor.

Regnum’un köklü hizmet anlayışını ve misafirperverlik vizyonunu Antalya’nın şehir yaşamına taşıyan Kushimoto, kısa sürede hem yerel müdavimlerin hem de kenti ziyaret eden uluslararası misafirlerin yeni uğrak noktalarından biri haline geldi.

Mekânın barında hazırlanan imza kokteyller, gecenin ilerleyen saatlerinde yerini DJ performanslarına bırakarak tempoyu yükseltiyor. Özel davetler ve butik gruplar için tasarlanmış izole alanları, rafine mimarisi ve dinamik atmosferiyle Kushimoto, Antalya’nın sosyal haritasına modern ve özgün bir soluk kazandırıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın