İnovasyon Ödüllü Pasta Şefi Antonio Bachour, FoodinLife 91. Sayımızın Kapağında!

Dergimizin yeni sayısında yaratıcı pastalarıyla bilinen, İnovasyon Ödüllü Pasta Şefi Antonio Bachour’u ağırladık. Porto Riko’nun fırıncılık mi¬rasıyla büyüyen, çocuk yaşta bu geleneğin tüm sırlarını öğrenerek pastacılığın parlayan yıldızlarından biri haline gelen Antonio Bachour, özgün stiliyle gastronomi dünyasında kendine saygın bir yer edindi. İnovasyon ödüllü pasta şefi Antonio Bachour ile mükemmel pastanın sırlarına ve gelecek planlarına değindik.

 Asfuroğlu Grubu Turizm Yatırımları CEO’su Sabiha Asfuroğlu ile The Museum Antakya Hotel’in dönüşüm süreci üzerine…

The New York Times tarafından dünyada görülmesi gereken 52 yerden biri olarak seçilen The Museum Hotel, bu ay yeniden hizmete açıldı. Asfuroğlu Grubu Turizm Yatırımları CEO’su Sabiha Asfuroğlu Abbasoğlu ile otelin dönüşüm sürecini ve bölgeye kazandıracağı artı değerleri konuştuk.

En Yeni sayfalarımızda bütünsel bir restoran deneyimi sunan Roof Mezzepotamia ile imza kokteylleriyle misafirlerini kendilerini evinde hissettirmeyi amaçlayan Bardy’i ağırlıyoruz.

Roof Mezzepotamia, Istanbul’un tarihi ruhu, Tarihi Yarımada ve boğaz manzarası esliğinde misafirlerine çok keyifli bir atmosferde eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Restoranın ve AYS Otelcilik’in yatırımcıları Fırat Yıldıran ve Barıs Çolak ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirlerin kendilerini evinde hissettirmeyi amaçlayan, minimal dekorasyonu ile yeşillikler içinde keyifli bir atmosfer sunan Bardy’nin kurucusu Emir Can Kocaaydın ile mekânın öne çıkan özelliklerine değindik.

Gurmelerimizin önerileriyle İstanbul’un en lezzetli hamburger noktaları

Gastronominin önemli isimleriyle kaliteli ve taze malzemeler, farklı teknikler ile hazırlanan hamburgerin en lezzetli örneklerini sunan noktaları listeledik. Onların ışığında ilerlediğimiz bu yerleri denemeden geçmemenizi de tavsiye ediyoruz.

Yurt dışı harita bölümümüzde ise beklentilerinin ötesinde bir pazar yeri olan Time Out Market Lisboa

Dergimizin 90. sayısında 2014’te Time Out Portugal dergisinin ekibi tarafından hayata geçirilen, tarihi pazar alanında dünyanın en büyük gastronomik mekânlarından birini yaratan Time Out Market Lisboa’yı mercek altına aldık.

 

Sosyal Medya'da Paylaşın