Rixos Grubu’nun Amiral Gemisi: Rixos Tersane Istanbul

Rixos Otelleri, 600 yıllık Tersane İstanbul’da konumlanan Rixos Tersane Istanbul ile turizm sektörüne yeni bir yatırımı daha kazandırdı. Rixos Otelleri’nin amiral gemisi olan Rixos Tersane Istanbul, 432 odası ve 539 yatak kapasitesiyle İstanbul’a urban resort konseptini de taşıdı.

Şehrin önemli lokasyonlarına yakınlığı ve tarihi yarımadayı çevreleyen konumuyla yerli ve yabancı turistlerin odağında yer alan Rixos Tersane Istanbul, denizden kolay ulaşım imkanıyla da fark yaratıyor.

Haliç kıyısına paralel sonsuzluk havuzu ile denizle iç içe olan, iç mimarisi gemi şeklinde tasarlanan Rixos Tersane Istanbul, Türk ve dünya mutfağından lezzetleri barındıran yeme – içme alanları ile de misafirlerine zengin bir gastronomik deneyim vadediyor. Otelin ana restoranı Velena, zengin açık büfe kahvaltısı, İtalyan lezzetleri, Asya esintili lezzetleri ve geleneksel Anadolu tatları gibi seçenekleriyle misafirlerine günün her saatinde çok çeşitli bir menü sunuyor.

Rixos Tersane Istanbul’un kalbinde yer alan Josephine Istanbul, manzarası, tavan dekorasyonunda kullanılan tarihi öneme sahip replika kayıklar ile otelin en şık ve keyif veren alanı olarak dikkat çekiyor.

Yerel halkın ve gezginlerin uyumlu bir sinerji içinde buluştuğu Josephine Istanbul, şehre yeni bir misafirperverlik anlayışı getiriyor. Rixos Tersane Istanbul’un Cigar Lounge’u Gowden Club ise, rafine kulüp atmosferiyle puro severlerin buluşma noktası olmaya aday.

Rixos Tersane Istanbul, 23-27 Ekim tarihleri arasında ise Contemporary Istanbul’a ev sahipliği yapacak.

Sosyal Medya'da Paylaşın