Kahve Zirvesi’nde Callebaut’tan Çikolata Şöleni

Belçika çikolatası Callebaut kahve sektörünün liderlerini buluşturan Kahve Zirvesi’nde yer aldı. Callebau, çikolatalı kahveleri, çikolatalı soğuk içecekleri ve kahve yanı eşlikçileri ile büyük ilgi topladı.

14-15 Eylül tarihlerinde Müze Gazhane’de düzenlenen zirvede, Türkiye’de kahve sektöründeki üretim ve satış süreci tartışıldı. Yapay zeka ve sürdürülebilirlik alanlarından uzman isimler ve kahve sektörün kanaat önderleri geleceğe yönelik stratejilerini ve öngörülerini paylaştı.

Callebaut, kahve profesyonellerine özel olarak tasarladığı kafe atmosferindeki iç alanda, kahve yanı eşlikçileri ve çikolata ile zenginleştirilmiş sıcak/soğuk kahve içeceklerini katılımcıların beğenisine sundu. Profesyoneller için 30’dan fazla sıcak ve soğuk içecek tarifi hazırlanan etkinlikte kahve profesyonelleri ile birebir etkileşimde bulunuldu.

Zirve kapsamında, Barry Callebaut’un markalarından biri olan Van Houten bireysel katılımcılara yönelik olarak hazırlanan alanda sıcak ve soğuk çikolata içecekleriyle büyük ilgi gördü. Katılımcılar, Van Houten çikolataları ile hazırlanan içeceklerin tadını çıkardı. Çikolatalı içeceklere ek olarak ziyaretçiler, en iyi Belçika çikolatası olan Callebaut çikolataların, beş farklı musluktan akışını izlediği görsel şölende, eritilmiş çikolatayı Pretzel ya da Belçika waffle’ına batırıp tatma şansı yakaladı.

Sosyal Medya'da Paylaşın