Özünde Sadelik Sözünde Eğlence EDUSCHO

Eduscho, 100 yıllık kahve uzmanlığı serüvenine sahip yeni bir marka olarak kahve severlere en iyi kahve deneyimini sunmayı ve iyi hissettirmeyi amaçlıyor. Pazarlama ve ürün direktörlüğü konusunda uzun bir deneyime sahip İlknur Aksoy Şen, Eduscho’nun hedef kitlesini gençler başta olmak üzere çeşitlilik arayan ve kaliteli kahveyi uygun fiyata tercih edenler olarak tanımlıyor.

Eduscho’nun kaliteli kahve deneyiminde kendi dokunuşlarını nasıl sergilediğini sorduğumuzda, Şen, “Eduscho, çekirdekten filtre kahveye kadar her damak zevkine hitap eden geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor.” diyor. “Aromatik ve dolgun yapısıyla Eduscho Caffé Crema, geleneksel yöntemlerle ağır ağır kavrulan ve sert aromasıyla bilinen Eduscho Espresso Intenso ve ideal espresso lezzeti sunan Eduscho Espresso Classic gibi ürünler öne çıkıyor.”

Filtre kahve grubunda, Brezilya ve Vietnam’dan gelen aromatik ve yoğun çekirdeklerle harmanlanan Eduscho Classic Traditional ile özel olarak kavrulan Eduscho Classic Strong seçenekleri bulunuyor. Hazır çözünebilir kahve seçeneklerinden Instant Classic ve Instant Intense, hızlı hazırlanmalarına rağmen uzun süreli lezzet sunuyor. Eduscho’nun geniş ürün yelpazesi, kalite ve pratiklik arayan kahve severler için ideal bir seçenek sunarken, markanın 100 yıllık deneyimi ve samimi iletişim tarzı da fark yaratıyor.

İlknur Aksoy Şen, Almanya merkezli Eduscho’nun uluslararası büyüme süreci ve Türkiye pazarındaki öne çıkan özelliklerine ilişkin “Eduscho, 2022 yılında Almanya’da relansman sürecinden geçti ve son iki yılda Batı ve Doğu Avrupa ülkelerinde bu süreci sürdürdü.” diyor ve markanın Mayıs 2024’te Türkiye’de de lanse edilerek ilk kez adını duyurduğunu bildiriyor.

Şen, “Tchibo Türkiye olarak, kahve piyasasındaki yaklaşık 20 yıllık tecrübemiz ve önemli rolümüzle Türk kahve severlerin beklentilerini ve pazarın trendlerini yakından takip ediyoruz. Kahve tüketicilerinin kalite, lezzet ve fiyat konularında yeniliğe açık olduğunu görüyor ve bu doğrultuda ‘iyi kaliteyi uygun fiyata sunma’ misyonunu benimseyen Eduscho markamızla pazarda fark yaratmayı hedefliyoruz.” diyerek markanın gelecek beklentilerini aktarıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın