Eşsiz Lezzetlerin Ege’deki Adresi: Hakkasan Bodrum

Türkiye’nin en gözde tatil ve gastronomi merkezi Bodrum’da Mandarin Oriental, Bodrum’un içinde konumlanan Hakkasan, bu yaz da misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. 10 Haziran’da Dragon Boat Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte görsel bir şölen yaşanırken, restoran misafirleri bu coşkulu eğlenceyi keyifle takip ettiler.

Ege Denizi’nin benzersiz mavilikleri ve Cennet Koyu manzarasına hâkim konumda, dünyanın en önemli restoran zincirlerinden olan Hakkasan, beldenin en gözde tatil ve gastronomi merkezinin kalbinde, eşsiz lezzetleriyle gerçek bir cazibe merkezine dönüşüyor. Çin’e özgü lezzetli yemek menüsü ve özenle oluşturulmuş kokteyl seçenekleriyle dikkat çeken restoran, misafirlerine özgün ve imza lezzetlerin yanında eğlence de vaat ediyor.

Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir deneyim

Dünya çapında tanınan ve Michelin listesine girmiş bir restoran zinciri olan Hakkasan modern Kanton mutfağını lüks dokunuşlarla sunuyor. Bodrum’da misafirlerine sunduğu eşsiz yemekler ve benzersiz atmosfer ile Hakkasan, unutulmaz bir gastronomi deneyimi vaat ediyor.

2001 yılında kurulan ve geleneksel Kanton mutfağını modern bir dokunuşla harmanlayan Hakkasan, tutkulu ve yetenekli şefleri ile en kaliteli malzemeleri kullanarak sadece Hakkasan’da bulabileceğiniz lezzetler yaratıyor. Dünyanın en dinamik şehirlerinde yer alan restoran, lezzet dolu menüsü ve imza yemekleriyle mutfak dengesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Dünyanın pek çok noktasında olduğu gibi Bodrum’daki restoranı da Michelin listesine girmeye layık görülen Hakkasan, Kanton mutfağının lüks yorumunu misafirlerine özel olarak hazırlıyor.

Menünün başlangıç olarak Hakkasan imzalı lezzetlerin yanında Suprem Dim Sum, Çıtır Yumuşak Kabuklu Yengeç dikkatleri çekiyor. Ana yemeklerde wokta kızarmış istakoz, Trüf Soslu Izgara Siyah Morina Balığı, Tuzlu Biberli Ördek, en beğenilen lezzetleri arasında. Tatlı içinse yine Hakkasan imzalı Spikey Limon büyüleyici lezzetiyle, yemeğin en güzel finali olmaya aday.

Sanata dönüştürülen kokteyller

Hakkasan Bodrum, farklı ve tılsımlı lezzet deneyimleri yarattığı kokteyl seçenekleri, gerek lezzetleri gerekse sunumlarıyla fark yaratıyor. Mezcal, çarkıfelek meyvesi, togarashi, kırmızı biber ve limon otundan oluşan Don Julio Blanco, romantik tatların birleşimden oluşan Wildflower, klasik ve imzalı geleneksel tatlardan oluşan The Hakka, damaklarda unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın