Yıldız Sommelierlerden Maria Jose Huertas, Gastromasa 2022’de!

Bu sene yedincisi gerçekleşecek olan, gastronomi dünyasının en önemli Michelin yıldızlı şeflerini, sommelierleri, miksolojistleri, trend yaratan mutfak dehalarını Türkiye’de ağırlayan Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, dopdolu programı ve seçkin katılımcılarıyla gastronomi dünyasını şekillendirmeye ve ufkumuzu açmaya bu yıl da devam ediyor. 19-20 Kasım’da “Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik” temasıyla Gastromasa; Gastromasa Pastry, Gastromasa Bar, Gastromasa Hospitality olarak yeni konseptleri ile dünya gastronomisine damgasını vurmaya hazırlanıyor!

Yıldız Sommelierlerden Maria Jose Huertas, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda gastronomi sektörü ve tutkunları ile buluşuyor.

Madrid Politeknik Üniversitesi’nden Tarımsal Teknik Mühendisliği, Agrifood Industries’de uzmanlaşmıştır. Teknik mühendis olarak bir projeye imza attıktan sonra 2000 yılından itibaren Madrid-NH otelleri kumarhanesinde sommelier olarak çalışmaya başladı. Yaz döneminde El Bulli’de kısa süreli konaklamalar yaptı.

2006’dan beri gastronomi dergisi Sobremesa’nın tadım komitesine, daha önce Gourmets grubuna aitti. Decanter tadımlarında farklı sommeliers şampiyonalarında/jüri üyeliği yaptı. İspanya’nın farklı bölgelerindeki tadımlara jüri olarak katılım. NH otellerinin Yiyecek ve İçecek Satınalma departmanında işbirliği yaptı. İspanya/Sobremesa’nın büyük ödemeler tadım komitesinin üyesidir. Bölge Akademisi’nin ortak üyesi. Valduero şarap imalathanelerinin işbirlikçisi ve La Vanguardia gazetesinde iki haftada bir tadımlarla işbirlikçi.

Biletler Biletix’te https://www.biletix.com/etkinlik/12W01/TURKIYE/tr

Sosyal Medya'da Paylaşın