2022 Repsol Guide İspanya’nın en prestijli restoranlarını seçti!

San Sebastián’daki Reina Victoria Tiyatrosu 28 Şubat Pazartesi günü “The main course has arrived” mottosu altında illüzyon şovlarının, dans gösterilinin olduğu ışıl ışıl bir geceyle 2022 Repsol Guide Suns ödül törenine ev sahipliği yaptı.

Arrea!, Bodega Katxiña, Cancook, Estimar, Ikaro, Kaleja (Málaga), La Biblioteca, Odiseo, Pablo, Raúl Resino, Tula ve Xavier Pellicer iki Repsol Guide Sun alırken, mutfağı Z jenerasyonuna emanet olan Alejandro Serrano, Cañitas Maite, Fuentelgato, Kabo ve Ama restoranları da bir Repsol Güneşi sahibi oldu.

Dabiz Muñoz, Elena Arzak, Javier Torres, Maca de Castro, Martín Berasategui, Paco Roncero, Fina Puigdevall, Pepe Solla or Ricard Camarena gibi sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinlik Carlos Latre ve Ainhoa ​​Sánchez sunumuyla gerçekleşti.

4 yıl art arda Repsol Guide komitesi ve Bask Hükümeti Turizm, Ticaret ve Tüketim Bakanlığı tarafından düzenlenen The Repsol Guide Sans galasında geçtiğimiz yıl mutfakta Rönesans temasıyla gerçekleşmişti.

Sürdürülebilir Repsol Güneşi
2022 Repsol Guide Sun’da derecelendirme sisteminde yer alan gastronomi kategorilerinde 4 restoran ‘Sustainable Sun #Food Spain 2022’ ödülünü aldı. Verimli enerji tüketimi, sorumlu enerji yönetimi, yenilenebilir enerjilerin kullanımı, karbon ayak izi yönetimi, mobilite, dijitalleştirme ve eğitim veya menşe ve kendi kendine üretim garantisi olan ürünlerin kullanımı ile ilgili hususları değerlendiren ‘Sustainable Sun #Food Spain 2022’ ödülünü Coque, Monastrell, Raíces ve Kofradia restoranı aldı.

Sosyal Medya'da Paylaşın