Viyana Kahvesi sınır tanımayan lezzetlerinde kaliteden ödün vermiyor

Her kentin bir kokusu vardır. Viyana ise buram buram kahve kokar. Osmanlı, 1683’teki kuşatmadan geri dönerken, kale duvarının dibinde bir çuval yeşil kahve çekirdeği bıraktı ve kahvenin kokusu tüm Avrupa’yı sardı. Viyana Kahvesi’nin hikâyesi de işte bu tarihten esinlenerek oluşturuluyor.

Viyana Kahvesi’nde konsept noktasında sadelik ön plana çıkıyor. Marka, şubelerin dizaynında eski ile yeniyi harmanlayarak, tarihi dokunuşları modern çizgilerle birleştiriyor. Öyle ki tasarımdaki sadeliğin yanı sıra müşteriye bulunduğu ortamın farklılığını daha çok sunmuş olduğu hizmetle hissettirmeye çalışıyor.

Viyana Kahvesi en kaliteli lezzetlerle yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunuyor

Viyana Kahvesi, her geçen gün kendini yenilemek adına büyük bir itici güce sahip. Tekdüze kalmak, alışılanı yapmak pek de Viyana Kahvesi’nin karakteri değil. Dolayısıyla marka, her zaman her alanda sürekli kendini yenileyen, yeni tatlarla sektöre yön veren bir tutum içerisinde. Öyle ki en iyisini, en kalitelisini yapmak yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaşmak öncelikli hedefleri arasında. Deneyimli çalışanlarıyla da farkını ortaya koyan Viyana Kahvesi, müşterinin içtiği kahveden ya da yediği tatlıdan zevk almadığı taktirde abiyene tabirle; bezdirene kadar ikramla müşteriyi şubelerinden, ‘mutlu’ etmeden göndermiyor.

Kahveler nitelikli kahve tedarikçilerinden sağlanıyor

Viyana Kahvesi; tüm kullanmış olduğu kahve çeşitlerini adil ticaret sürecinden geçen ve bunu göz önünde bulunduran nitelikli kahve tedarikçilerinden sağlıyor. Kullanmış olduğu ekipmanlarla, üçüncü dalga diye adlandırılan kahvecilerin kullandıkları kahveleri, ikinci dalga kahvecilerin ekipmanları ile harmanlayarak; nitelikli kahve lezzetini Türkiye’de en hızlı şekilde misafirlerine sunan marka olarak ön plana çıkıyor. Kendini üçüncü dalga veya ikinci dalga kahveci olarak adlandırmayan Viyana Kahvesi, kahvelerin uygulamasında sağlamış olduğu farklılaşma ve hızı ile tanımlamasını 2,5 olarak yapıyor.

Viyana Kahvesi’nin en iyiyi üretme noktasında Callebaut’le yolları kesişiyor

Viyana Kahvesi’nin, çözüm ortaklarından biri de Callebaut. Callebaut’la tanışıklığı uzun yıllara dayanan marka, ilk günden yani menü hazırlama sürecinden itibaren Callebaut ile yakın bir temasla çalışıyor. Hep en iyi bileşenlerle, en iyisini yakalama, üretme ideali ile yola çıkan Viyana Kahvesi’nin bir noktada Callebaut ile yolları kesişiyor. Viyana Kahvesi’nde yeni ürünlerin oluşumunda destek sağlayan Callebaut, araştırma ve geliştirme noktasında da en iyiyi bulma serüveninde Viyana Kahvesi’ne kolaylık sağlıyor.

 

Callebaut, Viyana Kahvesi’nde çikolata içerikli ürünlere çözüm ortağı oluyor

Senelerdir kurmuş olduğu ağı ve çalışmalarıyla kendini sektörde kanıtlayan Callebaut, Viyana Kahvesi’nde çikolata içeriği olan tüm ürünlerine çözüm ortağı oluyor. Callebaut en yüksek seviyede fayda sağlayan Viyana Kahvesi, Callebaut ürünlerinden; 811 kodlu Bitter Çikolata, 823-845 kodlu Sütlü Çikolata, Fildişi, Split ve Crispirl çeşitlerini kullanıyor. Viyana Kahvesi’nin en gözde ürünlerinden Çikolatalı Sebastian ve Hezarfen’in dökülen Callebaut’un akışkan çikolatası ise lezzete lezzet katıyor.

Viyana Kahvesi sektöre yön veriyor

Viyana Kahvesi’nin bundan sonraki en önemli hedefi yerli bir marka olarak bilinirlik noktasında en iyiler arasında yer almak. Sektöre yön veren bir marka olarak çalışmalarına devam eden Viyana Kahvesi’nin, sene sonuna kadar toplamda 10 şubeye ulaşma hedefi bulunuyor. Büyüyen bir bünye için daha geniş üretim ağı ve tedarik kurma süreci devam eden Viyana Kahvesi, kaliteden asla ödün vermeden en iyi ürünlerini müşterilerine sunuyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın