İtalya’nın En Eski Pastanesi Pasticceria Cova İstanbul, İstinye Park’ta Açılıyor

İtalya’nın en eski pastanelerinden biri Pasticceria Cova İstanbul, eşsiz tatlıları ve kahveleriyle yakında İstinye Park’ta hizmet verecek.

1817’den günümüze kadar uzanan tarihiyle İtalya’nın en eski pastanelerinden biri olan Cova İstanbul, İtalya’nın zengin kültürünün bir temsilcisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Günümüzde sofistike bir pastane olarak hizmet veren Cova İstanbul, Türkiye’de hizmet vermeye hazırlanıyor.

Geçmişten Günümüze İtalyan Lezzetleri

Emest Hemingway, Guiseppe Verdi gibi isimlerin müdavimi olduğu mekanda zamanda yolculuk yapacaksınız. Enfes tatlıların yanı sıra eşsiz kahve tatlarını deneyebileceğiniz mekanda İtalyan damak tadını iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

İtalyan tutkusuyla yapılan pasta, bisküvi ve meyveli tartlar ile bol köpüğüyle yumuşacık içime sahip kapuçino damağınızda unutamayacağınız tatlar bırakıyor. Özel çekirdeklerle harmanlandığı için tat farkını hemen hissettiriyor. Özellikle de İtalyan usulü kahvaltı yapmak için mükemmel bir yer. İtalyanların “brioche” olarak adlandırdığı kruvasan eşliğinde, kapuçino ya da macchiato denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın