Bu yazın en özel adresi The Bodrum EDITION, sayısız keşif ve sonsuz hatıralar sunuyor

Ege ütopyası The Bodrum EDITION sezon boyunca tatil anlayışına farklı bir soluk getirmeye devam ediyor. Tilkicik Koyu’nda denizin ve güneşin tadını çıkaran misafirler, workshoplarla sanat dolu dakikalar yaşayıp, eğlence dolu aktivitelerde müziğin ritmine ayak uydurabilecek.

Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan, Ian Schrager ve Marriott International iş birliği ile açılan The Bodrum EDITION, bu sezonda da çağdaş ve lüks otel deneyiminin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Schrager’in yenilikçi konsepti ile dizayn edilen The Bodrum EDITION, Türk Rivierası’nın berrak sularına bakan eşsiz manzarası ve geniş sahili ile doğal bir amfi tiyatro formunda. The Bodrum EDITION, Ağustos ayı için hazırladığı benzersiz programıyla misafirlerine rüya gibi bir tatil yaşatarak onları Tilkicik koyunda hayat bulan bir Ege ütopyasıyla tanıştıracak.

BRAVA’nın eşsiz mutfağını müzik eşliğinde tadın

Ünlü şef Diego Muñoz’un imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli “BRAVA” muhteşem çevresi, mevsim malzemelerine göre özel olarak hazırlanan menüsü ile adeta Ege kıyılarına eşsiz bir Latin lezzeti getiriyor. Özel yemek konseptinin yanı sıra BRAVA bu yaz renkli eğlence programı ile tatili unutulmaz kılıyor. Ağustos ayı boyunca her Perşembe Allen Hulsey saat 21’den itibaren BRAVA’da sahne alırken, Cuma ve Cumartesi akşamı DJ Berk Büyükakın ile konuklar keyifli anlar yaşayacak. Cumartesi akşamları DJ Berk Büyükakın’e Tai The Percussionist eşlik ederek gecenin ritmini arttıracak.

Dünyaca ünlü DJ Behrouz her Cuma Beach Club’da

Otelin gözlerden uzak bembeyaz kumlu plajın yer aldığı Beach Club, kokteylleri ile yeme-içme ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Ege Denizi’nin sonsuz maviliğine açılan Beach Club’ta her Cuma saat 16:00 ve 20:00 arasında Chillout Sessions by Behrouz” etkinliği düzenleniyor.

Resident artist workshoplarıyla sanatın bir parçası olun

Dinlenmek ve eğlenmek kadar yaratıcılığa da önem verenler için The Bodrum EDITION, bu sezonda da renkli sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Ağustos ayı boyunca pazartesi günleri hariç Cold Neon, Composite Neon, Spray and Markers gibi duyguları kelimelerin gücü ve neon enerjisiyle ortaya çıkarabilecek çeşitli neon workshopları Tuba Elmas liderliğinde renkli sanat aktivitesine dönüşecek.

Sosyal Medya'da Paylaşın