Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na destekleriniz için teşekkürler

6. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, ulusal ve uluslararası katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Dünyanın en önemli gastronomi organizasyonlarından biri olan Gastromasa’nın ardından Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen yayımladığı mesajla destekleyen herkese teşekkürlerini sundu: 

 

TEŞEKKÜRLER

Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı ile her yıl dünyaca ünlü şefleri ülkemizde ağırlayarak gastronomide sınırları her anlamda kaldırmayı ve kültürler arasında bir köprü oluşturmayı hedefliyoruz. İki yıl aradan sonra 6. kez gerçekleştirdiğimiz Gastromasa’nın bu yıl her zamankinden de büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştiğine inanıyorum. Birkaç güne yayılan bu etkinlikte, dünyanın dört bir yanından gelen birçok başarılı şefi ve uluslararası basını İstanbul’un en özel lezzet noktaları ve tarihi mekanlarında ağırladık ve bu organizasyonu yaklaşık 10.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen harika bir konferans ile taçlandırdık. Kültürler arasında bir köprü oluşturmak için çıktığımız bu yolculukta Gastromasa, dünyanın en önemli gastronomi konferanslarından biri olarak global bir marka haline geldi. Sözen Group olarak gerçekleştirdiğimiz birçok festival, organizasyon ve etkinlikle bu global markayı her geçen gün büyütmeye devam ediyoruz. İlk günden itibaren yanımızda olan ve bizi destekleyen tüm kurumlara, sponsorlarımıza, sektör çalışanlarına, katılımlarıyla bizi onurlandıran konuklarımıza, ulusal ve uluslararası medyaya çok teşekkür ederim.

Dünyanın en önemli gastronomi konferanslarından biri haline gelen Gastromasa’nın sizlerin desteğiyle gelecek yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağına inancım tam. Gelecek yıl, ‘Sürdürülebilirlik’ temasıyla bir kez daha bir arada olacağız. Biz hazırlıklarımıza şimdiden başladık, 2022’de görüşmek üzere…

Gökmen Sözen

Sosyal Medya'da Paylaşın