Sağlıklı Yaşamı Keyifli Hâle Getiren İnovasyon: Gigi’s Smoothie

Sağlıklı beslenen, kendine iyi bakan ve sağlıklı yaşadığı zaman mutlu olan Rüyam Yazar Özal ve Gizem Memiç’in hayata geçirdiği Gigi’s Smoothie; taze sebzeler ve meyveleri süper tozlar ve kuruyemişlerle birleştirerek dondurulmuş, temiz içerikli karışımlar sunuyor. Gigi’s Smoothie’nin arkasındaki öyküyü Özal ve Memiç ile konuştuk.

Rüya Yazar Özal ve Gizem Memiç, Gigi’s Smoothie olarak sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmeye odaklandıklarını dile getiriyor. Daha sağlıklı alternatifler ararken karşılaştıkları zorluklar ile raflarda bulunan ürünlerin içeriklerinin yetersiz ya da lezzetlerinin tatmin edici olmaması ile bu yolculuğa adım atıyorlar. Gigi’s Smoothie, gerçek besinlerin gücünü ve lezzetini bir araya getirerek, tüketicilere sağlıklı beslenmeyi kolay ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

Katkısız ve koruyucusuz ürünler sunma sözü, büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Gigi’s Smoothie olarak, bu vaadi nasıl yerine getirdiklerini merak ediyoruz. İkili, “Katkısız ve koruyucusuz ürünler üretmek bizim için bir ilke,” diyor ve ekliyor: “Bu nedenle tüm üretim süreçlerimizi titizlikle yönetiyoruz. Taze sebze ve meyveler kullanarak doğal tatları koruyor ve yapay katkı maddesi eklemiyoruz.”

Özal ve Memiç, en büyük zorluklarının ürünlerinin raf ömrünü uzatırken doğal yapılarını korumak olduğunu belirtiyor. Bu sorunu aşmak için yürüttükleri araştırmalar ve geliştirdikleri özel formüllerle, tüketicilere güvenilir ve sağlıklı ürünler sunmak adına sürekli olarak kendilerini geliştirdiklerini vurguluyorlar.

Modern yaşamda sağlıklı ara öğünler tüketmek giderek daha popüler hale gelse de hızlı yaşam temposu, insanların sağlıklı beslenmeye zaman ayırmasını bazı durumlarda zorlaştırıyor. Gigi’s Smoothie, sağlıklı beslenebilmek adına pratik bir çözüm sunarken, dondurulmuş karışımlar ile yalnızca birkaç dakika içinde besleyici ve lezzetli bir smoothie hazırlayabilmeyi mümkün kılıyor.

Sağlıklı yaşam tutkularının, Gigi’s Smoothie’yi yaratmalarındaki en büyük motivasyon olduğunu belirten Özal ve Memiç, tüketicilerin aradığı sağlıklı ve lezzetli ürünleri geliştirmeye odaklandıklarını ifade ediyor. En büyük zorluklarından birinin ürünlerini geniş kitlelere ulaştırmak olduğunu vurgulayan Özal ve Memiş, sosyal medya ve sağlıklı yaşam blogları gibi platformları kullanarak markalarını daha fazla kişiye tanıtmayı başardıklarını söylüyor

Gigi’s Smoothie’nin gelecek planlarını sorduğumuzda, sağlıklı yaşam ve beslenme alanında öncü bir marka olmak istedikleri dile getiriyorlar: “Ürün gamımızı genişleterek, tüketicilere daha fazla sağlıklı alternatif sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca, sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak, çevreye duyarlı üretim yöntemleri geliştirmeye devam edeceğiz. Sağlıklı beslenmeyi mümkün oldukça çok insan için  yaşam tarzı haline getirmek ve bunu kolay erişilebilir kılmak istiyoruz.”

Sosyal Medya'da Paylaşın