Godiva’nın 2021 yeni yıl koleksiyonu ışıltı saçıyor

Godiva’nın yeni yılı karşılamak için hazırladığı koleksiyon, sınırlı sayıda üretilmiş ışıldayan pralinler, özel tasarımlı çikolata kutuları ve hediye seçeneklerini bir arada sunuyor.

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, sınırlı sayıda üretilen Yeni Yıl Koleksiyonu’ndaki özel ürünleriyle 2021’i karşılamaya hazırlanıyor. Işıltılı çikolatalarından parıldayan ambalajlarına kadar her detayıyla yılbaşı sezonunun büyüsünü yansıtan koleksiyon, yeni senenin heyecanını daha parlak ve unutulmaz hale getirmek isteyenlere mükemmel seçenekler sunuyor.

Özenle oluşturulmuş koleksiyon seçkisi, özgünleşen Godiva çikolatalarının yanı sıra sınırlı sayıda üretilen ışıldayan pralinleri de kapsıyor. Koleksiyon, evlerde yanıp sönen ışıklar ve süslemeler sayesinde sıradan bir günün büyülü bir zamana dönüşmesinden ilham alıyor.

Godiva’nın yeni yılın klasik lezzetlerini yansıtan her bir kutusu, ışıltılı simler ve yılbaşı dönemini çağrıştıran renkler kullanılarak özenle süsleniyor. Koleksiyonda, sınırlı sayıda üretilen özel tasarımlı trüf, pralin, kare, naps, madlen ya da karışık çikolata çeşitlerini birleştiren kutular ve farklı hediye seçeneklerini buluşturan sepetler yer alıyor.

Godiva hakkında:

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, 1926 yılında Brüksel’de Belçikalı çikolatacı Pierre Draps tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile Godiva çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor. Godiva’nın tüm dünyada 100’den fazla ülkeye dağıtımı bulunuyor. Müşteriler, Godiva’yı markaya ait ikonik butik mağazalar, duty free’ler, kafeler, e-ticaret kanalıyla ve birçok seçkin mağazada deneyimleyebiliyor. Godiva kendini tüketicinin beklentilerinin üzerinde yenilikçi, lezzetli yiyecek ve içecek ürünleri sunmaya ve onlara mükemmel anlar yaşatmaya adıyor. Ünlü trüfleri ve çift kalıpla üretilen çikolatalarından Avrupa tarzı bisküvilerine, ayrı ayrı paketlenmiş çikolataları, sıcak çikolatası, dondurmalı ürünleri ve diğer lezzetleriyle Godiva, misafirlerine en leziz çikolata deneyimini sunmayı vadediyor. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak Godiva, dünya çapında sürdürülebilir uygulamaları ve programları destekliyor. Şirket aynı zamanda kakao çiftçilerini desteklemek, çevreyi korumak, yaşadığımız ve çalıştığımız toplulukları güçlendirmek için tasarlanmış küresel uygulamalar ve programlara da sahip.

Sosyal Medya'da Paylaşın