Türkiye’de bir ilk: La Lorraine’in peynirli kruvasanı çıktı!

La Lorraine’in kat kat kabarıp ağızda dağılan çıtır kruvasan tadı peynirli alternatifiyle raflarda yerini aldı. La Lorraine’in iddialı lezzeti kruvasan, Türkiye’de ilk kez sunulan yeni peynirli çeşidiyle kahvaltıların ve beş çaylarının lezzet eşlikçisi olmaya devam ediyor.

Unlu mamuller sektörünün 82 yıldır öncü markası olan Belçika menşeili La Lorraine, güne mutlu başlamanın koşulu kahvaltı sofralarından, günün en keyifli molası çay saatine kadar her öğüne yakışan kruvasan ailesine yeni bir tat ekledi. Türkiye’de ilk kez lezzet tutkunlarıyla buluşan peynirli kruvasan günün her saatinde benzersiz kalitesi ve tazeliğiyle kruvasan severlerle buluşuyor.

Dünya mutfaklarının sevilen tatları arasında yer alan kruvasan, La Lorraine’in hünerli dokunuşuyla ulaştığı benzersiz tadı, peynirli çeşidiyle damakları zenginleştiriyor. Türkiye’de bir ilke imza atarak peynirli kruvasanı çeşitleri arasına ekleyen La Lorraine, lezzet tutkunlarına keyifli bir tadım deneyimi sunuyor.

Gerçek tereyağı ile yoğrulmuş, üstü kıtır içi kat kat gözenekli La Lorraine’in yeni peynirli kruvasanını ister çayla isterseniz sıcacık bir kahve ile tamamlayabilirsiniz.

Sosyal Medya'da Paylaşın