Sağlıklı kaselere Kütahya Porselen şıklığı

Sağlıklı beslenmenin daha çok ön plana çıktığı günümüzde bowl kaseler, sofralarda vazgeçilmez bir parça olarak yerini alıyor. Sofra estetiğine her zaman önem veren Kütahya Porselen ise tasarım bowl kaseleri ile zarafeti sofralarınıza taşıyor.

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar her öğünde kullanılabilen bowl kaseler, sağlıklı olmasının yanı sıra doyurucu öğün olarak sofralarımızda tercih sebebi oluyor. Sofra estetiğine her zaman önem veren Kütahya Porselen’in bowl kaseleri de sofralarda tasarımlarıyla şık ve zarif izler bırakıyor.

Bu yıl 50’nci yılını kutlayan Kütahya Porselen’in her biri kendine özgü olan Galaxy, Aura ve Alya koleksiyonlarında bulunan bowl kase tasarımları birçok farklı ihtiyaçlara göre kullanma seçenekleri sunuyor. Herkesin zevkine uygun tasarım koleksiyonları bulunan Kütahya Porselen, ince ve zarif görünümüyle sofra tasarımlarınıza ilham veren Galaxy koleksiyonu sizi inovatif tasarımıyla zarafetle buluşturuyor. Kendine özgü detayları doğal renk ve form seçenekleriyle gastronomi profesyonelleri için özel olarak üretilen Aura koleksiyonu, benzersiz sunumlara imza atıyor. Doğaya olan bağlılığını içtenlikle ortaya koyan ve Design Turkey 2019 Üstün Tasarım Ödülü’ne layık görülen Ayla koleksiyonu ise kendi izlerini taşıyan kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

Ödüllü tasarımları ve yeni trend bowl kaseleriyle Kütahya Porselen hem sofranızı hem de öğünlerinizi eşsiz tasarımlarıyla renklendiriyor.

Ödüllerine her sene yenilerini ekleyen Kütahya Porselen’in, Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlanan Ayla koleksiyonu ve Kütahya Porselen tasarımcıları tarafından hayata geçirilen Aura koleksiyonu, Design Turkey’de iki ‘‘Üstün Tasarım’’ ödülünü birden kazandı. Aynı zamanda Aura, Ayla ve Galaxy koleksiyonlarının her biri Plus X Award 2020’de ‘’Yüksek Kalite’’ ve ‘’Tasarım’’ ödüllerine layık görülürken Galaxy serisi German Design Award’da, Ayla koleksiyonu ise Good Design Award 2020’de ödül kazandı.

Sosyal Medya'da Paylaşın