Levni Grup, Accor’un Türkiye’deki İlk Butik Otelini Açtı

Levni Grup, turizmde dünyanın en büyük gruplarından Accor ile iş birliği yaparak Levni Hotel İstanbul Handwritten Collection’ı hayata geçirdi. 

2010 yılında otelciliğe giriş yapan Levni Grup, 2019 yılında ikinci otelleri olan Levni Plus’u hayata geçirdi. Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, “Yeni otelimizi açmayı planlarken Accor grubuyla tanıştık. Kendilerine ait Handwritten Collection markasının Orta Doğu’da ve Türkiye’de ilk defa lanse etmek istediklerini ve otelin lokasyonunun marka için uygun olduğunu dile getirdi. Otelimizin adını Levni Hotel Istanbul Handwritten Collection alarak belirledik.

“Bölgeye Yaraşır Bir Yatırım Yapmayı Düşünüyoruz”

Handwritten Collection konseptinin otelcilikte kişisel ve birebir hizmet kapsadığını dile getiren Karacabay, “Dünyada da böyle bir trend başladı ve kişisel hizmet ön plana çıktı. İnsanlar artık daha özel hizmet alacağı, kafa dinleyeceği ve trafik derdinin olmadığı şehir merkezlerindeki yerleri tercih ediyor. Biz de tarihi ve turistik yerlerin 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde olduğu bir lokasyonda, kişisel hizmetleri ön plana çıkararak, bölgeye yakışır bir yatırım yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Sosyal Medya'da Paylaşın