Yaratıcılık ve Lezzetin Buluştuğu Ödül Gecesi: Creative People “Talks&Hospitality Awards 2024”

Gastronomi profesyonellerinin bilgi birikimiyle oluşturulan yaratıcı ve geliştirici işlerin taçlandırılacağı Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024”, sektörün önde gelen firmalarından Sözen Group tarafından bu yıl ilk kez verilecek. Yayın hayatında FoodinLife dergisini her ay sektörün ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hazırlayan Sözen Group, gastronomi dünyasındaki gelişmeleri takip eden profesyonellere önemli bir kaynak sunuyor. 20 yılı aşkın süredir Türk gastronomisine emek veren, ağırlama sektörü ve turizme önemli yatırımlar yapan grup, yarattığı dünyaca ünlü Türk markası Gastromasa’yla sektörde çok önemli bir etki sağlıyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl sonunda en prestijli rehberlerden Gault & Millau’yu Türkiye’ye kazandıran uluslararası gastronominin en önemli temsilcilerinden biri olan rehber, Türk mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini uluslararası arenada tanıtmayı amaçlıyor.

Sözen Group olarak bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Creative People “Talks&Hospitality Awards”, yaratıcılığın ve tutkunun buluştuğu noktada, gastronomi dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Sıradanlıktan uzak, sınırları zorlayan, yenilikçi ve etkileyici çalışmaları onurlandırmak için tasarlanan bu ödülleri, bu yıl 25 farklı kategoride ilk kez vermekten mutluluk duymaktayız. Bu yılki ödül töreninde, sürdürülebilirlikten modern mutfaklara, ilham veren şeflerden konaklama sektöründe fark yaratan otellere kadar birçok farklı kategorideki en iyi örnekler ödüllendirilecek. Ödüller, sektör profesyonelleri için bir referans noktası olurken, tüketiciler için de kaliteli hizmet ve lezzet arayışında bir kılavuz niteliği taşıyor.

Bu özel gece, gastronominin sadece bir lezzet deneyimi değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal bir iletişim aracı olduğunu vurgulayarak, sektördeki en iyi uygulamaların ve yaratıcı zihinlerin tanınmasına olanak tanıyacak. Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’da 24 Ekim 2024 akşamı gerçekleşecek olan ödül töreni, gastronomi tutkunlarını bir araya getirecek.

Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’da gerçekleşecek olan görkemli törende aşağıdaki kategorilerde “En İyi”ler ödüllendirilecek.

1. Çevre Dostu Restoran Ödülü
2. Destinasyon Ödülü
3. Kültürel Miras Ödülü
4. Genç Sommelier Ödülü
5. Modern Türk Mutfağı Restoranı Ödülü
6. Anadolu Mutfak Kültürü Ödülü
7. Turizmde Fark Yaratan Tatil Oteli Ödülü
8. Yılın Pastry Şefi Ödülü
9. Food & Beverage AVM Ödülü
10. Food & Beverage Müdürü Ödülü
11. Profesyonel Outside Catering Ödülü
12. Turizm Gastronomisinde GM Ödülü
13. Dijital Pazarlamada En İyi Restoran Ödülü
14. Gurme Market Ödülü
15. Miksoloji Ödülü
16. Tasarım Şehir Oteli Ödülü
17. Restoran Yatırımcısı Ödülü
18. Uluslararası Marka Restoran Ödülü
19. Butik Otel Ödülü
20. Modernize Lezzetler Ödülü
21. İlham Veren Şef Ödülü
22. Çıkış Yapan Şef Ödülü
23. Yerel Üretici Dostu Restoran Ödülü
24. Medyada Yaratıcı Yemek Tarifi
25. Medya Yemek Programı

Sektörün sınırlarını zorlayan en iyi projelerin ve zihinlerin ödüllendirileceği bu özel gece için bizi takipte kalın!

 

Sosyal Medya'da Paylaşın