Gastronomi Dünyasının Yıldızları Bu Yıl 9. Kez “Gastromasa”ya Geliyor!

Dünya ile Türkiye gastronomisi arasında köprü görevi gören “Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı”, bu yıl 9. kez düzenleniyor. 13 – 14 Kasım 2024 tarihlerinde “Legacy & Menu” teması altında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını yeniden açacak.

Sektörün en önemli buluşmalarından biri olan IX. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı içerisinde yer alacak Gastromasa Hospitality, Gastromasa Bar ve Gastromasa Pastry konseptleri, dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecek. Mutfak sanatında öne çıkan yenilikçi şefler ve gastronomi uzmanları, yaratıcı tarifleri ve benzersiz sunumlarıyla katılımcılara ilham verecekler. Yeni deneyimler sunacak ve gastronomi dünyasının sınırlarını zorlayacak olan etkinliğe yoğun ilgi bekleniyor.

Quique Dacosta, Eneko Atxa, Viki Geunes, Jean-Philippe Blondet, Sven Wassmer, Emmanuel Pilon, Paolo Casagrande, Junghyun Park, Enrique Olvera, Norbert Niederkofler, Antonio Bachour, Diego Guerrero, Paco Roncero, Pía León, Amaury Bouhours, James Knappett gibi dünyaca ünlü yıldız şefler ve pastry şefler, sommelierler ve miksolojistler, turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcıları ve profesyonelleri, fikir önderleri, ulusal ve uluslararası markalar Gastromasa’da yer alma fırsatına sahip olacak.

İlk kez 28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde global arenaya da geçiş yaparak “İlham” teması ile Londra’nın en önemli fuar merkezlerinden biri olan Olympia Congress Center’da da dünya sahnesine çıkan konferans, bu yıl İstanbul’da “Legacy&Menu” temasıyla sektörün nabzını tutan en yeni trendlerin yer alacağı çarpıcı konular, dünyanın yıldız şeflerinin ilgi çekici konuşmaları ve workshoplar’ı ile İstanbul’da 9. kez gastronomi tutkunlarıyla buluşacak. Etkinlik kapsamında düzenlenen fuara stantları ile katılan firmaların yeni ürünlerini deneyimleme, workshopları izleme fırsatı da sunulacak.

Siz de Gastromasa Konferansı’nda yerinizi alarak, bu eşsiz fırsatı deneyimlemeye hazır olun!

Sosyal Medya'da Paylaşın