Dünya Dondurma Günü’nde Renkli Bir Lezzet Şöleni!

Dondurma tutkunlarının en sevdiği gün geldi! 1984 yılından bu yana her yıl tüm dünyada temmuz ayının üçüncü pazar günü kutlanan Dünya Dondurma Günü’nde, gerçek dondurma keyfi yaşamak isteyenler Özsüt’lerde buluşuyor. Hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan ve günlük çiftlik sütüyle lezzeti katlanan Özsüt dondurmaları, tek tüketildiği gibi, sütlü tatlı ve pastaların yanına da bir top mutluluk olarak çok yakışıyor.

Bugün, büyük küçük herkesin enerji ve mutluluk kaynağı olan Özsüt dondurmasının tam zamanı! Çünkü bugün Dünya Dondurma Günü… Özsüt, her yıl tüm dünyada temmuz ayının üçüncü pazar gününde kutlanan Dünya Dondurma Günü’nde gerçek dondurma keyfi yaşamak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor.

Her zevke göre bir Özsüt dondurması

Özsüt dondurmalarının lezzet sırrı tazelikten ve doğallıktan geliyor. En taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan dondurmalar, iklimine özel bölgelerden temin edilen hammaddelerle lezzet farkı yaratıyor. Dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle, rengarenk bir dondurma menüsüne sahip olan Özsüt’te, her zevke hitap eden alternatif bulmak mümkün. Klasik tatlardan vazgeçmeyenler için kaymaklı, çikolatalı ve süper vanilyalı; meyveli dondurma severlere; limonlu, kavunlu, vişneli ve muzlu; farklı tatlar arayanlar için ise sakızlı, krokanlı, balbademli, karamelli, antep fıstıklı, üzümlü cevizli ve cookie dondurma gibi çeşitleri bulunan Özsüt’ün vişne, çilek ve frambuaz sorbeleri ise meyvelerin en gerçek ve serinleten hali olarak tadanlara iki kat mutluluk aşılıyor.

 Tatlıların yanına bir top mutluluk 

Yaz, kış her daim damaklarda iz bırakan Özsüt dondurmaları tek tüketildiği gibi, sütlü tatlı ve pastaların yanına da çok yakışıyor. Keşkülden fırın sütlaca, sufleden profiterole kadar pek çok tatlı bir top dondurmayla eşsiz bir ahenk yaratıyor.

Hem besleyici hem eğlenceli: Yuppi

Özsüt’ün özel dekorlu çıtır çıtır kornet kapta, üç top dondurmayla servis ettiği Yuppi, miniklerin mutluluğunu katlıyor. Kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin olan dondurmalar, minikleri mutlu ettiği kadar çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmek istemeyen ebeveynlerin de en büyük yardımcısı oluyor. Çocukların severek tükettiği bir diğer lezzet Ice Cream Party Cookie, Dünya Dondurma Günü’nde tercih edilebileceklerden. 2 adet rengarenk tereyağlı kurabiye arasında 1 top Özsüt dondurması ile servis edilen bu eşsiz lezzet, görünümüyle de kalpleri kazanıyor.

Hiçbir koruyucu madde içermemesi nedeniyle gönül rahatlığıyla tüketilebilen Özsüt dondurmasının şimdi tam zamanı.

 

Sosyal Medya'da Paylaşın