Susona Bodrum’da Lüks ve Lezzet Buluşuyor

Susona Bodrum ve ev sahipliği yaptığı Michelin Rehberi’nde tavsiye edilen adresler arasında yerini alan Malva Restoran kapılarını açtı.

Bodrum’un eşsiz güzellikteki koylarından Torba’da yer alan Susona Bodrum, lüks konseptiyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını açtı. Susona Bodrum’un imza restoranı, Michelin Rehberi’nde tavsiye edilen lezzet durağı olan Malva Restoran’la birlikte misafirlerine kapılarını açarak benzersiz bir deneyim sunmaya başladı.

Susona Bodrum, Hilton’un lüks markası LXR Hotels & Resorts bünyesinde yer alan prestijli bir konaklama durağıdır. Misafirlerine Bodrum’un doğal güzelliğine ve ruhuna sadık kalarak tasarlanan yalın mimarisi ve sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı çağdaş odalarında benzersiz bir konaklama deneyimi sunar.

Konuklar, muhteşem Ege Denizi manzarasına sahip olan odalarında dinlenirken, spa merkezinde kendilerini şımartabilir, Family Beach’te güneşin tadını çıkarabilir, otelin özel iskelelerinden denize girebilir, özel Susona teknesi ile Bodrum’u keşfedebilir veya otelin düzenlediği etkinliklere katılabilirler.

Malva Restoran ise Susona Bodrum‘un içinde yer alan ve adını Bodrum’un yerel otu ebegümecinden alan özel bir restorandır. 2024 Michelin Rehberi tarafından tavsiye edilen restoranlardan biri olan Malva, kendine özgü mikro-yerel mutfak deneyimi sunması ile tanınıyor. Misafirlerine sürdürülebilir ve lezzet dolu bir gastronomi deneyimi sunan Malva, menüsünde yer alan ürünleri Bodrum ve çevresindeki alandan tedarik ederek çevreci ve sıfır atık ilkelerini benimseyerek bu alanda yenilikçi ve öncü ürünler hazırlıyor.

Malva Restoran ‘ın imza lezzetlerinde bu yıl, genç ve yetenekli şef Gürkan Tümsek‘in yaratıcılığı kendini gösteriyor. Tümsek, kariyerinin erken dönemlerinde edindiği eğitim ve deneyimi birleştirerek kendi tarzını oluşturdu. Malva’nın menüsündeki her yemeğin reçetesine dokunan Tümsek’in özgün dokunuşları bu yılın menüsüne damgasını vuruyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın