RMA Group, Radisson İzmir Aliağa ile Türkiye’deki ilk otel yatırımını hayata geçiriyor!

İnşaat, gıda ve turizm sektörlerinde uluslararası yatırımlarıyla hizmet veren RMA Group, Türkiye’deki ilk otel yatırımını açıyor.

Moskova’da Arium Hotel Moskova ve Arbat Residence’in yatırımcısı RMA Group, Radisson İzmir Aliağa ile Türkiye’deki ilk otel yatırımını gerçekleştiriyor.

Milliyet’te yer alan habere göre; liman bölgesine ve otoyola olan yakınlığı ile ulaşım kolaylığı açısından dikkat çeken Radisson İzmir Aliağa, bölgenin yeni cazibe merkezi olmayı hedefledi. 12 bin metrekare alana sahip ve 3 bloktan oluşan otel, konforlu ve her türlü detayı düşünülen 185 oda ve süite sahip. Bünyesinde toplantı salonları, yüksek tavanlı ve modern çizgilerle dizayn edilen balo salonu, günlük, haftalık ve aylık kiralanabilir kubik ofisler, Türk ve dünya mutfaklarının seçilmiş örneklerinin bulunduğu restoran ve pastanenin bulunduğu otel, haziran ayında hizmete girecek.

Otelin Genel Müdürü Ertuğrul Uzak, Aliağa’nın dinamik bir ticari yaşama sahip olmasına karşın ‘konaklama’ anlamında bölgedeki ihtiyaca dikkat çekti, misafirlerine hem iş yaşamı hem ev konforunu bir arada sunacaklarını söyledi. İş insanları için özel, sosyal mesafeye uygun çalışma alanları yarattıklarını kaydeden Uzak, bilgisayardan hızlı internet altyapısına, teknik destekten gün boyu ikramlara kadar her türlü detayı düşündükleri 6 ofis alanı tasarladıklarını sözlerine ekledi.

Sosyal Medya'da Paylaşın