Sakatatın Gurme Yolculuğu: Araf İstanbul

Şehrin yükselen lezzetlerinden biri olan Araf İstanbul, misafirlerin yemekle olan ilişkisini yeniden tanımlıyor. Ustalıkla hazırlanan sakatat ağırlıklı menüsüyle hizmet veren Araf İstanbul, lezzet dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.  

Gastronomi dünyasında samimi ve etkileyici bir yolculuğa davet eden Araf İstanbul, yalnızca bir tat deneyimi değil keşif yolculuğu sunuyor.  Açık mutfak olarak tasarlanan Araf İstanbul, şefler ve misafirler arasında canlı bir diyalog kuruluyor. Menüsü mevsimsel ve dönemsel olarak güncellenen Araf İstanbul, eşsiz lezzet deneyimi için iyi ürün bulma çabasına giriyor.

Sakatatta Yıldızlaşan Tabaklar

Chef’s table konsepti ile açık mutfakta misafirlere muhteşem tabakların yanı sıra teatral bir deneyim sunuyor.  Spesifik olarak sakatat konusunda yıldızlaşan tabaklar sunan Araf İstanbul’un mutfak başında ise Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun Kenan Şef ve Pınar Şef bulunuyor.

Araf İstanbul’un imza tabakları arasında Ispanak ve portakal vinegret ile servis edilen adaçaylı ekmek kırıntısı, ızgara dil, dana yanak ve uykuluk yer alıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın