Magnolia Bakery Türkiye, 2. Yılını Kutluyor!

Amerikan pastane kültürünün en sevilen markası Magnolia Bakery, Türkiye’deki ikinci yılını kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyor. Türkiye’deki ilk şubesini açtığı günden bu yana, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelen Magnolia Bakery, klasik Amerikan pastaları ve ikonik Banana Puddingi ile tatlı severlerin kalbini fethetmeye devam ediyor.

New York’ta açılan ve Amerika’nın ikonik markası halini alarak tüm dünyada ünlenen Magnolia Bakery, Türkiye’deki 2. yılını kutluyor. 8 Eylül 2022’de ilk mağazasını Vadi İstanbul’da açan Magnolia Bakery, Amerikan pastane kültürünü ilk kez Türkiye’ye getirdi. Dünyanın dört bir yanında ikonikleşen Magnolia Bakery lezzetleri Türkiye’de de pasta tutkunlarının büyük ilgisini gördü. Magnolia Bakery Türkiye, geçen iki yıl içerisinde Akasya AVM ve Mall of İstanbul’da bünyesine yeni şubeler eklerken, 2024 yılında Antalya’nın efsanevi tema parkı The Land of Legends içerisinde açtığı mağazasıyla birbirinden özel lezzetlerini İstanbul dışında da taşıdı. Magnolia Bakery’nin bu iki yıllık süreçte gösterdiği büyüme ve başarı, tatlı severlerin kaliteye ve eşsiz lezzetlere olan ilgisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Birbirinden taze ve özel tatlarıyla beğeni toplayan Magnolia Bakery, rengarenk tasarımlara sahip pasta ve cupcake çeşitlerinin yanı sıra günlük hazırlanan artizan dondurmaları, red velvet cupcake ve Banana Pudding gibi ikonik lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca düğün, nişan, bekarlığa veda, evlilik teklifi gibi özel davetlerinizde Magnolia Bakery’nin incelikle tasarlanan pasta ve cupcake’leri en unutulmaz anlarınıza eşlik ediyor.

 

 

Sosyal Medya'da Paylaşın