Mett Bodrum Beach Resort’da Isola Manzara Gardens, Horobox ve Cıgar Club İstanbul Üyelerine Ev Sahipliği Yaptı!  

Horobox ve Cigar Club İstanbul üyelerinin yaz buluşması Mett Bodrum Beach Resort bünyesindeki Isola Manzara Gardens’da gerçekleşti.

Horobox Kurucusu Serdar Oal ve Cigar Club İstanbul Kurucusu Onur Tümer’in birlikte düzenlediği buluşmada üyeler, METT Bodrum Genel Müdürü Arslan Çolak ev sahipliğinde, Isola Manzara Gardens’in büyüleyici manzarası ve eşsiz lezzetleri ile özel bir dolunay gecesine tanık oldular.

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un otel markası METT Hotels & Resorts’un Türkiye’de açtığı ilk oteli olan METT Bodrum Beach Resort’un  çok sevilen İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens, bu kez seçkin bir saat ve saat koleksiyonerliği platformu olan Horobox  ve ve puro sevenlerin bir araya geldiği Cigar Club İstanbul  üyelerine ev sahipliği yaptı.

Dubai, Marbella, Morocco, Milano ile birlikte, Bodrum’da yer alan İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens’da yapılan özel yaz buluşması, METT Bodrum Genel Müdürü Arslan Çolak ev sahipliğinde, Horobox Kurucusu Serdar Oal ve Cigar Club İstanbul Kurucusu Onur Tümer’in organizasyonu ile gerçekleşti. Misafirlerine nefes kesici bir manzara eşliğinde eşsiz lezzetlerini sunan Isola Manzara Garden’da saat ve puro tutkunu üyesi iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok isim bir araya geldi.

METT Bodrum Beach Resort’un bünyesinde yer alan, 2024 Bodrum Michelin Guide’da tavsiye edilen restoranlar arasında yer alan İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens, Bodrum Kalesi’nin büyüleyici manzarasına eşlik eden dolunay gecesinde Horobox ve Cigar Club İstanbul üyelerine dolunay gecesinde nostaljik Bodrum ruhunu yaşattı.

Saat koleksiyonerliği ve Puro kültürünü yaşatmak ve doğru şekilde insanlara aktarmak için birlikte ilk yaptıkları organizasyon da bir araya gelen Horobox ve Cigar Club İstanbul üyeleri, DJ performansı ile keyifli bir gece geçirdiler.

Sosyal Medya'da Paylaşın