Kadın eli değen mekânlar

Siz de bir mekâna kadın elini değdiğini daha kapısından girmeden anladığınız mekânlarla karşılaşıyor musunuz?

Biz bugünlerde böyle mekânları sık sık görüyor ve büyük bir mutluluk duyuyoruz. Haydi gelin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Zomato’nun derlediği, kadınların yarattığı ve yaşattığı mekanları keşfedelim!

Banyan Restaurant

Restoran sektörünün başarılı isimlerinden Aslı Pasinli’ye ait olan Banyan, Boğaz’ın en güzel noktalarından bir tanesine konumlanmış, şık bir restoran.

Big Chefs

Başarılı iş kadını Gamze Cizreli’nin sahibi olduğu, hemen hemen herkesin bildiği Big Chefs; 29 şubesiyle İstanbul’da hizmet veren bir restoran zinciri.

Cup of Joy

Zorlu, Bebek, Levent ve Vadi İstanbul’da şubeleri bulunan ve yeni nesil kahveciler arasında kalplerde yerini alan Cup of Joy’un başarısının arkasında Suzan Serez ve Ebru Döşekçi bulunuyor.

Kiss The Frog

Gül Etker’in Rumeli Hisarı’nın en özel yerlerinden birinde açtığı Kiss The Frog hem menüsü hem de dekorasyonu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Mittag

Mutfak Sanatları Akademisi mezunu şef Fatma Yıldırım’ın mevsim standartlarına göre seçip hazırladığı lezzetlerin yer aldığı Mittag, gözde mekanlar arasında yer alıyor.

Sırçacı 14

Yeniköy denilince akla gelen mekanlardan Sırçacı 14’ün arkasında iki başarılı kadın işletmeci Özlem Eren ve İpek Özmen yer alıyor.

Sosyal Medya'da Paylaşın